Omruiling en herroepingsrecht

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 14 juli 1991 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar TSG - ter attentie van Lily-Balou, Allée de Salmonsart 1, 7090 Braine-le-Comte, België.

Retourneren

Artikelen die aangekocht zijn via onze webshop kunnen binnen de 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Alleen artikelen in de originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voorzien van een zorgvuldig ingevuld retourformulier, worden in behandeling genomen. Artikelen gekocht tijdens de fysieke stockverkopen kunnen niet worden geretourneerd. Download het retourformulier en stuur dit op samen met je retour.

Artikelen kunnen niet worden omgeruild, enkel worden geretourneerd. Indien u een andere maat of model wenst kan u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen op onze webshop.


Klacht melden

Indien U een klacht heeft over één van de geleverde artikels kan je een mail sturen naar webshop@lilybalou.be. Gelieve je klacht nauwkeurig te omschrijven, voorzien van een foto en ordernummer. Wij doen ons best om je binnen 2 werkdagen een antwoord te geven met informatie over de afhandeling van je klacht.