BESTELLING

Bij Lily-Balou kan je online bestellen. Alle prijzen worden getoond exclusief verzendingskosten, maar inclusief BTW.

BETALING

Lily-Balou werkt voor zijn online betalingen samen met MultiSafePay,  een bedrijf gespecialiseerd in beveiligde betalingen online. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de webshop. Betaling kan gebeuren via creditcard (Visa of Mastercard), via Bancontact/Mister Cash, via online banking, Sofort, Girobank, iDEAL of met Paypal.

Er kan ook betaald worden met de Lily-Balou cadeaubon. Deze kan alleen in onze webshop aangekocht en gebruikt worden. De maximale waarde per bon is €250. Een cadeaubon is maximaal 1 jaar geldig

LEVERING

Voor een snelle levering van je bestelling doen wij beroep op onze verzendpartner DPD. U kan uw pakket ook kosteloos afhalen in ons magazijn te Braine-le-Comte (iedere werkdag tussen 09u00 en 16u30). 

Adres: Allée de Salmonsart 1, 7090 Braine-le-Comte

De verschillende levermogelijkheden:

  1. DPD Home delivery : Je kan je goederen laten leveren aan huis of op het door jou aangegeven leveringsadres. Indien je niet thuis bent, zal het pakket in de dichtsbijzijnde parcelshop geleverd worden.
  2. Afhaling te Braine-le-Comte is gratis maar kan enkel na melding dat het pakket klaar ligt en tijdens de kantooruren (09u00 - 16u30)

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen vanaf 75 EUR zijn de verzendkosten in de Benelux gratis!  Daarbuiten zijn de verzendkosten afhankelijk van het land van bestemming. Bij het afrekenen kan je het land van bestemming selecteren, de verzendkosten verschijnen dan automatisch.  

LEVERINGSTERMIJN

Je bestelling wordt binnen de 5 werkdagen na ontvangst van je betaling verstuurd. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Lily-Balou heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

CADEAUBONNEN EN KORTINGSCODES

Cadeaubonnen kunnen via de webshop aangekocht worden  Na aankoop kan de cadeaubon per e-mail verstuurd worden naar de gelukkige. De bon bevat een unieke code die gebruikt dient te worden tijdens het bestelproces. De cadeaubon is alleen inwisselbaar bij lilybalou.be en is één jaar geldig. Na deze datum is de bon niet meer bruikbaar. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd of terugbetaald worden. Een kortingscode is een code die tijdelijk gebruikt kan worden bij speciale acties. Beschik je over een speciale kortingscode dan dien je deze in het daarvoor bestemde veld in te geven tijdens het bestelproces. Let erop je code in het juiste vakje in te geven, een kortingscode in het vakje 'Cadeaubon' kan niet verwerkt worden en omgekeerd.