Hoe valt Lily-Balou? Dat is een vraag die we regelmatig zien passeren. Het is niet zo gemakkelijk daar een antwoord op te geven, aangezien elk lichaam anders is, elk model anders past, elke stof anders valt. Maar daar zijn jullie natuurlijk niets mee, met zo'n vaag antwoord. Dus hebben we onze koppen bij elkaar gestoken, en gekeken hoe we jullie toch zo goed mogelijk kunnen antwoorden op de vraag hoe onze kleding valt.


En toen was er de maattabel... We hebben een maattabel opgesteld met de belangrijkste afmetingen van al onze kledingstukken. Zowel voor de damescollectie als voor de kindercollectie. En je kan die gewoon vinden op onze website:Lente-Zomer 2022: Maattabel Lente-Zomer 2022Herfst-winter 2021: Maattabel Herfst-Winter 2021


Lente-Zomer 2021: Maattabel Lente-Zomer 2021De maattabellen geven je een overzicht van de afmetingen van al onze modellen kleding, zodat jij makkelijker de juiste maat kan kiezen. Voor de rest nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.