header communiekleding

Ontdek onze communie- en feestcollectie!

Een communie of lentefeest op het programma? Proficiat! Jullie willen er natuurlijk op jullie best uitzien voor het feest. Wel, dan ben je hier op de juiste plek. In onze communiecollectie vind je de mooiste communiekleding voor jongens en meisjes, met matching outfit voor de mama. Zo wordt jullie vormsel, lente-, of communiefeest er eentje om nooit te vergeten.

Meisjeskleren voor communie of lentefeest

Voor ons geen communicantjes in mini-bruidsjurkjes, die tijden zijn - al lang - voorbij. Tegenwoordig mag de outfit voor een communie, vormsel of lentefeest ook hip en kleurrijk. Een vrolijk jurkje of een kleurrijke rok met mooie top, en je dochter straalt voor haar feest. Een bijpassende haarband zorgt voor een extra-feestelijke touch.

meisjeskleding communie
jongenskleding communie

Jongenskleren voor communie of lentefeest

Geen kleine mijnheren in een stijf mini-kostuum of een deftige blazer bij ons, maar toffe, comfortabele kleding voor een fijn communiefeest, vormsel of lentefeest. Een mooi hemdje met een leuke print, een passende cardigan erbij en een nette broek, en je zoon is helemaal klaar voor zijn feest. In een outfit die niet alleen prachtig is voor de foto’s, maar waar ook lekker in geravot kan worden.

Matching outfits voor trotse mama’s

Laat ons wel wezen: ook de trotse mama verdient een nieuwe outfit voor deze belangrijke dag. Niet dat jullie per se moeten twinnen op een communie, vormsel of lentefeest (al kan het natuurlijk wel), maar het is toch fijn als iedereen een beetje matcht met het communicantje of lentefeestbeest. Daarom hebben we voor de mama’s matchende outfits in dezelfde prints en kleuren. Picture perfect voor de feest- of communiefoto’s.

dameskleding communie